Close MenuOpen Menu
Uncategorized

Hogyan játszunk úgy, hogy közben tanulunk is?!

Az emberek minden napjaiban a játékok, a szórakozás nagyon fontos szerepet töltenek be. A szerencsejátékok is kedvelt formái a szórakozásnak, ilyenek pl. a: totó, a lottó, a kártyajátékok, a fogadások, a tippmix, a kaszinó, stb.. A legkényelmesebb formája ezeknek a játékoknak az interneten elérhető, online játékok, amilyenek az ingyenes pörgetések oldalon is fellelhetőek. Ezek a fajta játékok széles körű lehetőségeket tárnak az emberek szórakoztatására, ráadásul igen sok előnnyel is bírnak. Mik is ezek az előnyök? Elsősorban az, hogy egy részük ingyenes, ellentétben a valóságban fellelhető kaszinókkal. Sok online kaszinó lehetővé teszi, hogy „ingyen pénzben” gyakorolhasson a használója, megismerkedhessen a játékbirodalom dzsungel ösvényein haladva a kaszinózás fortélyaival, stratégiákat dolgozhasson ki, melyeknek a későbbi játékok során hasznát tudják venni. Ez nem okoz nagy gondot egy, már tapasztalt játékos számára, viszont aki most kezd el ismerkedni a témával, lehetőséget biztosít számára tapasztalat szerzésre.  Másodsorban online játszhatók (webalapú kaszinók, melyek az interneten fellelhetőek, nem igényel szoftver letöltést a használatuk), melynek nagy előnye, hogy nem kell kilépni az otthon kényelméből, nincsenek öltözködési szabályok.

Mik is azok a már említett széles körű lehetőségek? Számos online játékterem használ bónuszokat ösztönzésként. Az egyik legnépszerűbb: a befizetési bónusz (másnéven „signup” bónusz). Az új tagoknak jár, amint megtörténik az első befizetésük.  Nem a teljes befizetett összeget, csak egy bizonyos százalékát kaphatja meg a játékos úgy, hogy a maximálisan adható összeg és a minimum befizetés összege is előre meghatározásra kerül. Számos kaszinó kínál befizetés nélküli bónuszokat is, ahol nem kell előre befizetni semekkora összeget ahhoz, hogy a bónusz jóváírásra kerüljön (elég csak egy regisztráció hozzá), de ennél a juttatásnál is meghatározott a kifizetés feltétele. A befizetési bónuszokhoz képest ez a bónusz forma jóval kisebb összeget fizet. Amikor egy új nyerőgép, vagy csak egy online kaszinó weboldalának népszerűsítésére van szükség, általában ingyen pörgetés bónuszokkal csábítják a potenciális játékosokat a játékgépek használatára. Ezek a bónuszok ingyenes bónuszok, melyekhez szintén nem szükséges befizetés, viszont csak bizonyos gépeken való játékhoz lehet felhasználni, nem pedig az oldalon lévő összes nyerőgépen. Ennek ellenére érdemes ezeket a lehetőségeket is kihasználni, ugyanis nem kerül semmibe, viszont egy kis szerencsével „aprópénzhez” juthat a használója.

Mindent egybe vetve, érdemes kihasználni az ingyenes lehetőségeket, sőt érdemes ezekkel a lehetőségekkel kezdeni a kaszinózást. Miért? Mert tapasztalat szerzés céljából nagyon hasznosak, kipróbálhatod, megszokhatod, hogy hogyan működnek az online nyerőgépek, mielőtt belevágnál valamelyik online kaszinóban vagy valódi kaszinóban drága, pénzes pörgetésekbe. Igaz, hogy ezek az ingyenes lehetőségek a segítségedre lehetnek? A válasz egyszerű: igen! Megismerkedhetsz a játékokkal, a gépekkel, új játékosként mindent megtudhatsz a kaszinók működéséről, funkcióiról, rejtélyeiről, kezdők számára segítséget nyújtanak a játékszabályok megismertetésével, ill. a kaszinók világában használt fontos szakkifejezések jelentését is megtanulhatod, mindezt úgy, hogy közben semmi más teendőd nincs, csak játszol! Segítik a fejlődésedet, nevezhetnénk ezt akár egyfajta önképzésnek is.

Egy fontos dolgot azonban nem árt mindig szem előtt tartani! A kaszinók szerencsejátékok, függetlenül attól, hogy online vagy a való életben, fizikálisan játszod az adott játékot. Ezek a játékok függőséget okozhatnak, ezért fontos az önkontroll! A végén több veszteség érhet, mint nyereség!